AI EXPERTIZĂ ÎNTR-UN DOMENIU ȘI VREI SĂ AJUȚI UN ONG? APLICĂ PÂNĂ PE 15 MARTIE!

Pe 31 Martie 2017, Asociația Pentru Iași împreună cu un grup de voluntari organizează un eveniment extraordinar pentru profesioniștii din Iași.  8 ore peste program pentru o cauză bună este o întâlnire de lucru între profesioniști din diferite domenii și ONG-uri care necesită suport și consiliere profesională pentru o mai bună desfășurare a activităților și pentru creșterea capacității organizației. 

Vei dona 8 ore, într-o noapte de vineri, între 19:00 și 04:00, ca să faci ceea ce știi tu mai bine, oferind experiența ta profesională pentru o cauză din Iași. Împreună cu alți specialiști voluntari, veți găsi soluții la problemele identificate de către organizațiile participante și veți gândi pași concreți de acțiune pentru a rezolva brieful serii. Mai departe de acest obiectiv practic, ne dorim ca experiența în sine să fie una pozitivă și complexă; iar în urma participării la 8 ore peste program pentru o cauză bună atât voluntarii profesioniști, cât și reprezenanții ONG să fii relaționat cu plăcere și să își dorească să continue să susțină cauzele din comunitatea locală.

Căutăm: designeri, graficieni, webmasters, profesioniști din comunicare,  marketing, vânzări, fundraising, jurnaliști, artiști, experți în turism, experți financiari, experți în resurse umane, management, strategie, project manageri etc. Poți citi aici mai multe detalii despre cele 8 organizații care au nevoie de ajutorul tău anul acesta.

Te poți înscrie la eveniment până pe 15 Martie 2017 completând formularul de aplicare. După această etapă, urmează ca echipa să facă o selecție și o potrivire a specialiștilor cu proiectele organizațiilor.

Pentru mai multe detalii o poți contacta pe Valerica, project manager-ul evenimentului: valerica.motoc@gmail.com, 0749 358 091.

Ne poți urmări și pe facebook unde te vom ține la curent cu noutățile despre eveniment: https://www.facebook.com/8hoursovertime.iasi.

Înscrie-te voluntar!

Trimite-ne aplicația ta până pe 15 Martie 2017, ora 23.59

Contactează-ne!

Nu suntem online momentan, dar ne poți lăsa un mesaj și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search