5 organizații non-profit din Iași caută voluntari-profesioniști pentru o noapte de lucru

 In Comunicate de presa

8 hours overtime for a good cause, evenimentul care aduce împreună organizații non profit și experți din diverse domenii într-o seară de lucru voluntar, va avea loc pe 27 martie, după 7 seara. Timp de opt ore, experți în comunicare, vânzări, management de proiect, resurse umane, branding rezolvă problemele punctuale cum ar fi o campanie de fundraising, planificarea unor evenimente de promovare, strategie de comeunicare, etc.

Pentru a participa, profesioniștii-voluntari își oferă experiența înscriindu-se la proiectele care se potrivesc competențelor și preferințelor lor. Aplicațiile se pot face până în data de 10 martie, ora 23:59, completând formularul de aici.

Cele 5 organizații non-profit pentru care căutăm voluntari au fost selectate în urma unui apel de proiecte: The Grape – Strategie fundraising companii, Mai Bine – Campanie de promovare a magazinului REDU, Salvați Copiii – Strategie fundraising, Fundația Comunitară Iași – Evenimente e creștere a comunității Iași Business Angels, Speranță pentru Îngerași – Actitivăți de promovare.

Profesioniștii de care au nevoie cele 5 organizații selectate sunt: copywriteri, specialiști în marketing, branding, comunicare si PR, fundraiseri, manageri de proiect, specialiști pe vânzări, organizatori de evenimente, resurse umane. Fiecare proiect va avea o echipă interdisciplinară formată din 5 experți și un reprezentant al organizației beneficiare. Pentru eficiență, echipele lucrează pe baza documentației pregătite din timp de organizație și structurate cu ajutorul unui mentor.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contactează-ne!

Nu suntem online momentan, dar ne poți lăsa un mesaj și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search