8 ONG-uri din Iași caută profesioniști care să își doneze 8 ore de lucru în scop nobil

 In Comunicate de presa

Specialiștii își pot dedica „8 ore peste program pentru o cauză bună”, Vineri, 31 martie 2017, pentru a spirijini 8 proiecte locale. A doua editie a evenimentului 8 hours overtime for a good cause aduce față în față reprezentanți ai ONG-urilor ce au nevoie de sprijin în rezolvarea unor probleme ale comunitatii locale cu profesioniști ai Iașului care  pot dona timp pentru a acorda consultanță de specialitate.

La ediția de anul acesta, au fost selectate 8 proiecte ale ONG-urilor locale, care vor beneficia de ajutorul pro bono al specialiștilor:

1.Plan de dezvoltare a proiectului Casa Excelenței – Asociația Cercul Excelenței

2. Strategie pozitionare și comunicare pentru Asociația Muzicală Angeli

3. Plan de organizare și promovare a evenimentului “1 iunie pentru toți copiii” Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România – filiala Iași

4. Alcătuirea caietului de sarcini necesar pentru strategia de dezvoltare turistică a Iașului – Centrul de Informare Turistică Iași

5. Strategie de fundraising pentru dezvoltarea centrului de la Asociația Surâsul Albastru

6.Strategie de fundraising Hubrica

7. Campanie promovare a Atelierului de serigrafie pentru tinerii cu dizabilități – Fundația Star of Hope România

8. Strategie fundraising și finanțări pentru dezvoltarea Asociației În Dialog.

Mai multe detalii despre proiectele și obiectivele fiecărei organizații selectate se găsesc pe https://iasi.8-i.ro/organizatii/organizatiisiproiecte2017.

Profesioniştii de care au nevoie cele 8 organizații selectate activează în domeniile: comunicare, PR, marketing, management, strategie, design, grafica, product management, fundraising, turism, finanțări europene. Acestia se pot înscrie ca voluntari până vineri 15 Martie 2017 completând formularul de pe site https://iasi.8-i.ro/voluntari, prin care isi pot exprima opțiunile/preferințele pentru proiectele în care se regăsesc.

Fiecare proiect va avea o echipă formată din 3 – 5 experți din domeniile de activitate căutate, un project manager și un reprezentant al organizației beneficiare. Pentru eficiență, echipele lucrează pe baza documentației pregătite din timp de organizație și structurate cu ajutorul unui mentor, expert în domeniul proiectului.

Recent Posts

Leave a Comment

Contactează-ne!

Nu suntem online momentan, dar ne poți lăsa un mesaj și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search