Peste 30 de profesioniști au lucrat 8 ore peste program pentru o cauză bună

 In Comunicate de presa

Fundația Comunitară Iași, împreună cu un grup de voluntari, a organizat în data de 27 martie 2015, de la ora 7 seara, evenimentul 8 ore peste program pentru o cauză bună, o seară în care profesioniști în diferite domenii au lucrat împreună pentru a oferi soluții câtorva provocări lansate de organizațiile non-profit din comunitate.

Cinci echipe de voluntari specializați în marketing, comunicare, vânzari, resurse umane sau management au rezolvat cinci teme punctuale propuse de ONG-uri. Pus împreună, timpul petrecut de voluntari, organizatori, facilitatori și organizații, care au participat cu toții voluntar, însumează peste 500 de ore, adică peste 8 săptămâni de lucru ale unui angajat full time.

Organizațiile non-profit din Iași care au lansat cele cinci provocări pentru specialiști au fost: The Grape, Salvați Copiii, Speranță pentru Îngerași, Fundația Comunitară Iași și Mai Bine. Echipele de voluntari au realizat pentru acestea planuri de marketing, de vânzări, de fundraising sau concepte de evenimente care să le ajute să-și îmbunătățească activitatea și să-și atingă obiectivele propuse.

Scopul evenimentului 8 ore peste program pentru o cauză bună a fost de a crea un cadru în care organizațiile non-profit cu inițiative frumoase în Iași să întâlnească specialiști în anumite domenii și să lucreze împreună pentru a crea un produs final de impact în comunitate.

În 2015, acest eveniment de voluntariat s-a organizat în 8 orașe din țară, printre care București, Iași, Cluj-Napoca, Sibiu. La nivel global, 8 hours overtime for a good cause a avut loc în peste 18 orașe din lume, în același timp.

 „Am trăit un sentiment puternic de utilitate, coeziune și de forță creatoare a grupului. Am plecat dimineață plină de energie, cu sufletul plin de bucurie. Dacă este cineva în lumea asta care poate să schimbe comunitatea în care trăim, aceia suntem noi toți!” Felicia Stoica, specialist voluntar.

Recent Posts

Leave a Comment

Contactează-ne!

Nu suntem online momentan, dar ne poți lăsa un mesaj și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search